Wij zijn bezig met de productie van content voor een health app en zijn daarbij op zoek naar acteertalent. Ben jij creatief, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je acteer ervaring? Lees dan snel verder voor meer informatie, of bekijk de video via onderstaande link! 

https://player.vimeo.com/video/298609085

Type
: professionele productie / lowbudget 

Lokatie
: Geleen 

Omschrijving
Wij willen onze reeds bestaande pool van acteurs uitbreiden voor het produceren van content. De app helpt de gebruikers een gezonder leven te leiden door op een innovatieve en interactieve manier de gebruiker van meer kennis te voorzien. Voor een deel word dit gedaan door middel van film en daar hebben we jou hulp bij nodig.

Periode
Opnamen vinden gedurende het hele jaar plaats en duren meestal een halve tot een hele dag per project. Bij interesse voegen we jou gegevens toe aan onze pool, wanneer we dan een project hebben waar we jou voor willen inzetten nemen we contact met je op om je beschikbaarheid te checken. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt voor de draaidatum ontvang je een draaiboek met daarin alle details betreffende de shoot.

Wat bieden wij?
Naast een leuke draaidag krijg je uiteraard een mooie vergoeding voor de geleverde diensten.

Reageren / meer informatie
Heb je interesse stuur dan een mail met cv naar onderstaand adres, vergeet niet je telefoonnummer zodat we gemakkelijk kunnen communiceren. Heb je geen CV maar wel interesse? Vermeld dan in ieder geval je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en enkele recente foto’s.

actors@yunify.nl

Bron: https://www.facebook.com/groups/castingnetwork