Tja, toen werd ik plots getagd in een oproep voor acteurs. Dan word ik, als bijna 40-jarige en 2 meter lange professioneel artiest, nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid leidde me vorige week naar deze site en zorgde dat ik (ach, voor één keer dan) lid werd.

Mijn dagelijkse bezigheden zijn heel divers: ik ben levend standbeeld (levendstandbeeld.be bestaat dit jaar 10 jaar, holé!), geef workshops op scholen en feestjes rond muzische vorming (in Nederland: creatieve vakken) via Amuzeer.com, ben kindergoochelaar, verteller met mijn kamishibaifiets en heb een aantal straattheateracts waarmee ik heel Vlaanderen en half Nederland afreis. Daarnaast schrijf ik columns voor een regionale nieuwssite, maak ik zelf kamishibaiverhalen (voor eigen gebruikt) en heb ik nog tientallen projecten in de koelkast liggen om ooit waar te maken. Heerlijk, zo'n leventje!

"Wat heb je hier dan te zoeken?", ik hoor het je vragen. Nieuwe uitdagingen, kansen, samenwerkingen... allerhande creatieve mogelijkheden die ik eerder nog niet zag.

Heb jij zo'n kans of mogelijkheid voor mij? Vergeet geen contact met me op te nemen. Ik sta al bijna te stuiteren voordat je ook maar gemaild hebt. 

Laat maar komen!

Met creatieve groeten, 

Patrick