Voor een nieuwe serie zijn wij op zoek naar een aantal mooie en verleidelijke dames (ongeveer 20-30jr) met een goed figuur. De scenes zijn licht-erotisch van natuur, maar vooral door de gesuggereerde handelingen (die verder niet door jullie worden uitgevoerd). In de scenes zul je in bikini/lingerie staan, en het is even belangrijk te weten dat de volgende handelingen zullen plaats vinden 
- Jullie zullen elkaar (waarschijnlijk) wassen en inzepen
- De hoofdrolspeler verleidelijk uitkleden
- Er zal een (gesuggereerde) seksuele handeling plaatsvinden tussen de twee hoofdrolspelers (terwijl jullie verder op de achtergrond staan het tafereel gade te slaan)

DATUM: Dinsdag 22 januari
LOCATIE: Omgeving van Amsterdam
TIJDEN: Momenteel onbekend, maar ga uit van een hele dag
VERGOEDING: 75 euro

LET OP: Je kunt je voor deze opdracht enkel aanmelden als je een profiel hebt bij Dynamic Casting / Get Discovered. Mocht je nog geen profiel bij ons hebben, dan kun je er éérst geheel gratis eentje aanmaken op www.getdiscovered.com vóór je je aan kunt melden.

Ben je dinsdag 22 januari 2019 beschikbaar? Stuur dan snel een mailtje naar info@dynamiccasting.nl en verander het onderwerp naar "BIKINI". Vermeld de volgende info:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- Voeg ook twee duidelijke en recente foto's toe (zonder zonnebrillen/hoofddeksels/filters). Eén profiel foto, en één full body foto in bikini.

Bron: https://www.facebook.com/DynamicCasting.nl