Wie ben ik?

Laatste reactie 08/07/2017 12:38 door Kobus
· Markeren als ongelezen
Raymond Zachariasse 1 jaar geleden geplaatst
Goed, wie ben ik? Nou ja, ik ben eigenlijk een Jack of all trades. Ik ben van origine een illustrator. Dat deed ik al toen ik nog een klein Raymondje was. Gaandeweg is daar veel meer bijgekomen. Op het moment ben ik een uitgever en auteur. Mijn grootste passie blijft echter films (of televisie). Vroeger wilde ik al regisseur worden. Vooral nadat ik weer een film zag van mijn grote held Steven Spielberg. Dus ik hou van een plek achter de camera, maar ik vind het ook leuk om te figureren. Ik heb een zombie gespeeld in Zombibi, ook was ik een keer te zien in Moordvrouw en was ik een kerkbezoeker in de film Finn.

Als cameraman was ik actief met deze short
https://youtu.be/Xs1Yt4TKNEs
Kobus Kortmann 1 jaar geleden geplaatst
Leuk gedaan, gewoon doorgaan op die weg.
reactie op @kobuskortmann:
Raymond Zachariasse Zekers, ik heb nog wel een bucketlist hoor. Regisseren hoort daar ook bij. En scenario's schrijven. Qua acteren, ik zou nog wel een echt karakter willen spelen. Zonder tekst. Iets van Monty Python of Van Koeten en De Bie :)
1 jaar geleden

Beantwoorden

Alexandra Maris 1 jaar geleden geplaatst
Wat een veelzijdigheid in deze community! En wat ik opvallend vindt dat er veel mensen zijn die op een later moment geswitcht zijn naar de acteerwereld, in welke hoedanigheid dan ook.
reactie op @alexandra:
Raymond Zachariasse Je bent nooit te oud om aan iets nieuws te beginnen :) Maar voor mij komt die verandering ook omdat ik zelf het roer omgegooid heb. Ik heb jaren gezocht naar leuke banen, ik heb er meerdere versleten, en nu ben ik op het punt dat ik doe wat ik wil en vooral wat ik kan. Daar hoort acteren en regisseren ook bij. Ik hou er van om mezelf uit te dagen. Zo was ik ook cameraman bij de lokale omroep en werd daar uitgedaagd o ook te gaan editen. Dat heb ik toen ook gedaan. Erg leuk.
Een eigen film staat nog op mijn bucketlist. Of zoals ik al zei, iets grappigs. Mr. Bean is natuurlijk ook hilarisch :)
1 jaar geleden

Beantwoorden

judith de lange 1 jaar geleden geplaatst
Leuk te lezen , een zombie spelen, zijn lijkt me erg leuk ! Doen wat je écht leuk vind is toch het fijnste en brengt je op leuke plekken en situaties . Uitdagingen , ik zoek ze ook vaak op en dat brengt je altijd weer verder . geniet ervan !
Kobus Kortmann 1 jaar geleden geplaatst
Als je op latere leeftijd pas ontdekt wat je roeping is, dan moet je ook alles aannemen wat je wordt geboden. De jongere jaren om op te bouwen zijn voorbij. Inmiddels al veel ervaren, maar toch iets te veel rollen over dementie en doodgaan. Ik wacht nog steeds op een senioren avontuur ;-)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 June 2017 om 18:01
Aantal lezers 18
Aantal reacties 7