Actrice

Helene
Wieringa-Pruijssen

Een creatieve duizendpoot zo kun je Helene het beste omschrijven. Haar brein denkt creatief en idee na idee brengt ze tot uitvoering. 

Vanaf haar 16e speelt ze theater. Het podium vind ze een heerlijke plek. Na zoveel jaren, geboren op 7-7-1969, is daar veel ervaring bijgekomen.  

Haar grootste passie is tekenen en schilderen en met mensen werken. De favoriete technieken zijn: Graffiti spuiten, met acrylverf werken en met zand als zandkunstenares. 

“Unieke theater kunstenares?”

Helene Wieringa-Pruijssen

0ptreden op het podium

Fotoshoots

Short Films

E-learnings

Helene als

Zandkunstenares

Op een lichtbak tekenen in het zand is magisch. Het publiek dat kijkt verwondert zich over de tekeningen die vloeiend in zand ontstaan. Helene kan tekeningen ontwerpen in opdracht. En kan dit maken als een filmpje. Of ze komt ‘live’ optreden bij een evenement. Dat is een bijzondere verrijking van een evenement. Wat veel mensen aanspreekt van 3 tot 90 jaar. 

Helene

Theater actrice

Op het moment speelt ze als actrice mee in het theaterstuk ‘Soep’. De groep van 4 acteurs wordt uitgenodigd in huiskamers en speelt het stuk met het publiek er omheen. De acteurs zien het publiek niet en spelen een spannend verhaal in en rondom het huis. 

Dit stuk is ontstaan vanuit improvisatie en wordt elke keer weer anders gespeeld.

Deze manier van theater spelen vind Helene heel gaaf. 

Het is ook mogelijk dat ze een script uit haar hoofd leert. Deze vaardigheid traint ze nu in de musical klas. 

Actrice | Presentatrice | Stem

Helene Wieringa-Pruijssen