Psst... creatieveling of performer...

Ontdek het geheim van meer werk!

Onze Persoonlijke Portfolio Pagina maakt je
beter vindbaar voor potentiële opdrachtgevers

en geeft je een professionele uitstraling.

Professionele Layout

Binnen een uur gegarandeerd een professioneel resultaat

Google "proof"

Jouw portfolio pagina voldoet aan alle ontwerp-eisen en is goed genoeg om aan iedereen te laten zien of te delen 🙂

Top-service en Goedkoop!

Wij doen er alles aan om jouw profiel perfect te maken en opzeggen kun je maandelijks.

Meer klussen en doen wat je leuk vindt

Anno 2020 is het noodzakelijk om online goed vindbaar te zijn. Twee problemen: budget is er vaak niet om het uit te besteden en zelf websites ontwerpen kost veel tijd en kennis. Die tijd kunnen we allemaal beter besteden.
Kan dat niet gemakkelijker? Zeker! Wij vinden van wel.

“…Zodra een casting director op zoek gaat, wordt de eerste selectie gemaakt op basis van beeldmateriaal. Belangrijk is dus om je goed te laten zien. ”

Ons ontwerp zorgt ervoor dat je professionaliteit uitstraalt. Wij hebben al het grafische werk al gedaan en zorgen voor de vindbaarheid op Google. Jij doet de rest met onze handige tool.

Ruim 20 jaar ervaring!

Als theatervacatures zijn wij niet alleen sinds 2015 een doorgeefluik naar de leukste jobs en castings, maar hebben de beheerders zelf ook tientallen castings meegemaakt.
(en nee… die waren echt niet allemaal meteen succesvol).
Wij weten inmiddels wat een casting director graag zou willen zien en wat zij belangrijk vinden om van je te weten.
Het begint al met de eerste indruk, die moet perfect zijn.

Met dat in ons achterhoofd hebben we deze tool ontwikkeld, waarbij iedereen snel een professioneel portfolio  kan maken.

Resultaat: Een perfect gemaakte pagina (onder onze vleugels) waar je al je materiaal zoals foto’s, video’s, showreel, audio en eigen inhoud kwijt kunt. Een persoonlijke portfolio pagina die je onbeperkt kunt veranderen of delen.

Op een laptop of mobiel, je ziet er altijd goed uit…

Onze missie: iedereen uit het creatieve vak helpen aan leuke nieuwe klussen. Inmiddels hebben wij honderden auditanten geholpen aan leuke jobs en hebben wij casting tips gegeven die zij konden gebruiken voor audities. Dit doen we in de theatervacatures community en via de social media kanalen.

ps. Te vaak vinden wij nog auditanten zonder showreel of met verouderd materiaal op hun eigen website. Heb jij er ook nog geen? Ook daarmee kunnen we je helpen. Mail je ons dan even? info@theatervacatures.com.

 

Het creëren van een persoonlijke pagina is een overzichtelijk en goed begrijpelijk proces. Ik word blij van alle creatieve mogelijkheden die je ons geeft.

Ariste Alosery

actrice, AAlosery - perfoming arts

Het creëren van een eigen pagina op theatervacatures was super makkelijk en heel intuïtief te maken. Met de duidelijke handleiding is het een kwestie van een uurtje de tijd nemen en het ziet er meteen heel professioneel uit. Ook zeer goede en snelle communicatie met de website beheerder om de pagina helemaal in te richten zoals ik het wilde! Aanrader!!
Laureen Peskens

actrice - moderator - zangeres

Ons Motto: Iedereen een Professioneel Portfolio

Wij gaan door tot je tevreden bent

Persoonlijke Webpagina

Je krijgt van ons een eigen webpagina. Helemaal alleen van jou. Hoe ziet die eruit? Nou… zoiets:
www.theatervacatures.com/[JOUW NAAM]
Je komt dan onder onze vleugels… en dat is dan weer goed voor de online vindbaarheid.

Eigen kleurenpalet

Onze kleuren zijn natuurlijk mooi, en als jij dat ook vindt, mag je ze houden. Anders staat er een groot kleurenpalet tot je beschikking. Jij bepaalt… En ben je op een gegevens moment jouw kleuren zat? Dan zoek je toch gewoon nieuwe…?

Portfolio en CV in 1

Het eerste wat men op jouw pagina gaat zien, is je mooiste foto, jouw naam, links naar jouw eigen cv of website en alle mogelijke Social Media.
Zie het als een samenvatting over jezelf. Zodra men omlaag scrollt, begint het pas echt… 

TAGS / Disciplines

Je kunt je eigen tags opgeven of aankruizen. Mis je jouw talent in de lijst? Laat het dan weten, dan zetten we deze erop. 
Samen met je mooiste foto laten we alle profielen zien op een verzamelpagina waar potentiele opdrachtgevers in kunnen neuzen. (en die zoeken dus weer op jouw opgegeven tags).

Showreel toevoegen

Uiteraard is er uitgebreid plaats voor jouw al bestaande showreel. (Je kunt een YouTube, Vimeo link toevoegen of eigen video uploaden).

Nog geen showreel? FOEI… het kan de beste gebeuren (ook dit kunnen we fixen)

Disciplines en kwaliteiten

Je kunt 4 disciplines toevoegen aan je pagina (Kun je er meer? Dan doen wij niet moeilijk en voegen we ze toe). Twee Disciplines kun je voorzien van een gave foto, één van een video en de laatste kun je voorzien van een EMBED (dit is bv. een soundcloud demo of voice-reel)

 

"Professionele uitstraling genereert meer werk"

casting director bekend castingbureau

39,95 / maand

NU LIFE TIME AANBIEDING VOOR € 79

Persoonlijke Portfolio Pagina

  • Kun jij wel meer werk gebruiken?

  • Heb je zelf geen kennis of kunde om een eigen website te maken?

  • Ontbreekt het je aan financiele middelen om dit uit te besteden?

  • Wil jij ook online beter zichtbaar zijn?

Dit is de meest simpele en professionele manier om jezelf op de kaart te zetten. Het ziet er niet alleen goed uit, ook de vindbaarheid verbetert hierdoor enorm. Indirect zal het meer klussen voor je opleveren.

LET OP: DEZE AANBIEDING IS ALLEEN GELDIG VOOR JOU!

Benieuwd naar wat anderen al hebben gemaakt?

Start nu meteen met je eigen Portfolio Pagina

Start direct