Actrice

Ramona van Velzen

Hoi! En leuk dat je een kijkt op mijn pagina. Mijn naam is Ramona van Velzen, 23 jaar en woon in Amstelveen. Ben je opzoek naar een frisse, energieke actrice, presentatrice, model of stemactrice? Kijk dan vooral even verder! 😉

 

“A smile you sent, will always return”

Televisieseries

Commercials

Fotoshoots

voiceover

Ramona van Velzen

Actrice

Op zoek naar een enthousiaste en energieke actrice? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Van commercial tot online content, ik zorg altijd voor de juiste invulling.

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts (Dapa) en daarmee ruime kennis opgedaan

Dus op zoek naar een jonge, frisse, energieke actrice? Neem gerust contact op!

Ramona van Velzen

Presentatrice

Op zoek naar een presentatrice voor een event, online filmpje, youtube programma of een vlogger voor jouw winkel, bedrijf of event? Dan maak je met mij de juiste keuze. Enthousiasme staat boven aan samen met professionaliteit.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Ramona van Velzen

Stemactrice

In 2019 ben ik begonnen als stemactrice en voice over. Dit was voor mij een logische stap na het behalen van mijn diploma aan de musical academie. Iets wat ik al heel erg lang wilde gaan doen, kon eindelijk: de cursus voor voice over volgen. Ik ben begonnen met de basis cursus van Stemacteren.nl. Snel daarna begon ik aan de vervolg cursus, en komende juli ga ik mij ontwikkelen tijdens de cursus na-synchronisatie.

 

Zoek je een vrolijke, jonge, frisse stem? Neem dan gerust contact met mij op.

Ramona van Velzen

Model

 Sinds mei 2020 ben ik begonnen met modellen werk. Op mijn instagram pagina kunt u mijn portfolio vinden.

 

 

 

 

 

 

Actrice | Presentatrice | model | stemactrice

Ramona van Velzen