fbpx

Welkom op

Theatervacatures.com

Welkom op de grootste online community op het gebied van theatervacatures, castings, en audities. Zowel voor voor als achter de schermen hebben wij de leukste jobs verzameld, die ook nog eens marktconform worden betaald.
Ben jij al VIP lid? Dan heb je onbeperkte toegang tot de community.

Nieuw! Mis nooit meer een theatervacature met onze gratis APP!

De complete community is ook te bekijken met de Huddle App.

VIP leden

Community leden

Wekelijkse nieuwe jobs

VIP lid worden betekent ook echt dat je voor ons Very Important bent 🙂  
v.a. € 3,99/maand krijg je maar liefst:

~

Theatervacatures audities en castings

VIP leden krijgen gratis toegang tot ALLE theatervacatures van zowel voor als achter de schermen

Community toegang

Toegang tot de community waar je tips en tricks kunt delen, elkaar kunt helpen of zelf oproepen kunt plaatsen

Wekelijkse alerts

Je krijgt een wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox met de beste theatervacatures daarin verzameld. Ook vind je er het laatste nieuws.

Z

Acties en aanbiedingen

Je krijgt nu tijdelijk de online cursus “Shine like a star” t.w.v. €7,99 kado bij een VIP abonnement.

Factuur

Je ontvangt altijd netjes een factuur voor je administratie. Inclusief BTW en alle gegevens natuurlijk.

Persoonlijke begeleiding

Onze experts en andere leden kunnen je op ieder gebied helpen en iedere vraag beantwoorden.

Vers van de pers

Iedere week verschijnen er minstens 10  nieuwe theatervacatures, castings of audities. NB In deze tijd posten wij nieuwsberichten relevant aan de Corona

Korting op jouw eigen casting portfolio pagina

Als VIP lid krijg je korting op jouw eigen Casting portfolio pagina. Een “mini-website” voorzien van jouw eigen informatie, foto’s of video’s. 

Marktconforme verdiensten?

Jazeker, die vind je hier! Door de jarenlange ervaring in entertainment land, heeft Sander Steffen (oprichter van theatervacatures.com en Entertain-ME) een uitgebreid netwerk opgebouwd bestaande uit: casting-bureaus, evenementenburo’s, besloten Facebook groepen en tientallen zakelijke contacten. Zo ontvangen wij via al deze kanalen wekelijks de beste oproepen en plaatsen die in onze community. Daarnaast struinen onze beheerders bijna dagelijks het hele internet af, op zoek naar mooie jobs. Dat scheelt jou zoeken en dus veel tijd.

Je vindt dus geen oproepen die een pak gevulde koeken of vvv-bon opleveren, maar eerlijke en marktconforme gages… zoals het hoort.

Bespaar tijd in het zoeken naar de geschikte job voor jou en maak deel uit van de unieke community! Wordt VIP lid en ervaar de voordelen.

Sander Steffen

Sander Steffen

Eigenaar en oprichter

Sander Steffen is oprichter en beheerder van theatervacatures.com. Zijn jarenlange (20+) ervaring op entertainment gebied zorgt voor een divers en internationaal netwerk. Bovendien is Sander zelf een veelgeboekt presentator/dagvoorzitter.

VIP BONUS 1
Tijdelijk krijg je de casting training “Shine like a Star” (t.w.v. € 7,99) helemaal gratis bij een VIP lidmaatschap

Hier leer je om zekerder te worden tijdens een auditie of casting. Ook vergroot de casting training je kansen aanzienlijk om daadwerkelijk gekozen te worden voor die felbegeerde rol.

Kosten VIP Abonnementen

Wat anderen zeiden

Theatervacatures heeft een breed assortiment aan oproepen. Ze verzamelen alles bij elkaar, zodat ik niet 25 sites moet afgaan voor alle vacatures, maar gewoon 1. En dat is genoeg!

Mea-Ly

Op de site van Theatervacatures staan alle oproepen overzichtelijk en gerangschikt online. Met meer informatie over de opdrachten is dit voor mij prettig werken. Het VIP account bied mij mooie opdrachten!

Mario Perton

Acteur/presentator